Sommerlej 2019
Sommerlejr 2019
Kære venner
 
Guds fred! Vi har lovet at sende jer en lille rapport om vores sommerlejr i Suceava (16-22 juni). I år har vi været lige så mange som sidste år afsted, ca. 60 personer. 
 
Vi har haft en fantastisk uge med dejligt vejr. Lejrens tema var "Hvem er jeg?" Det dækkede over flere spørgsmål: Hvorfor skabte Gud mennesket? Syndefaldet, Guds løsning: Jesus, Prisen for at være Jesu disciple og den Kristne Karakter / Helligåndens frugt. Alle deltagere blev delt ind i 8 grupper efter alder med ca. 15 personer i hver gruppe. Baade ved samlingerne i grupperne og til fællesmøderne i sportshallen kunne vi tydeligt mærke hvordan vores børn og teenagere sugede til sige. Cornel, Alin og en ung mand fra USA har stået for undervisning. Vi har haft over 25 ledere fra Onești, Dorohoi og Suceava som har hjulpet os med forskellige opgaver.
 
Over 50 har taget imod Jesus i deres hjerter, vi opmuntrede dem alt hvad vi kunne, og gav Nye Testamenter til dem, der havde brug for det. 
 
En særlig glædelig oplevelse var, at vi havde 3 piger fra Albele med. Det var søstrene Malina og Diana sammen med deres kusine Andreea. De to søstre står i en meget svær situation. Deres far begik for 12 år siden selvmord og i løbet af maj måned i år har de mistet både deres mor. og mormor. Det var skønt at se, hvor godt en uges lejr var for disse piger. Vi takker Gud for at de også var blandt dem, der tog imod Jesus, for i Ham kan de finde trøst og håb.
 
Ind imellem møderne var der også masser af tid til leg og sportsaktiviteter. Traditionen tro var der gang i svævebanen og vandrutsjebanen for alle pengene, alle boltrede sig og nød det til fulde.
Blandt vores deltagere var der også en flok boerne fra Poduri, for dem var bare det at få 3 måltider god mad hver dag en luksus, som de til dagligt ikke får.
De fleste af dem har aldrig været på lejr før, så det har været en kæmpe stor oplevelse. De kommer fra meget fattige familier med mange boere.
 
I søndags var børnene til guldstjerne i Onești, hvor vi havde et fantastisk program med dem som var med på lejr, vi så også billeder fra lejren. 
 
 
Vi er meget taknemlige for jeres økonomisk støtte til vores sommerlejr. Uden jeres hjælp kunne vi ikke tage afsted. Hver eneste år har Gud været med os hele vejen og beskyttet os mod ulykker og sygdom, og vi beder Ham om at gøre det muligt for os at tage på lejre igen næste år! Vi ønsker jer en god og velsignet sommer!
 
De bedste hilsner
 
Dorthe og Cornel
Klik her for at få dit eget GoMINIsite