Projekter

Projekter i Rumænien 2021
Hvis du ønsker at støtte nogen af nedenstående projekter skal beløbet indsættes på
konto 2374 - 0370110700 og mærk det med projekt navn.
Vil du have skattefradrag, ifl. §8 i skatteloven, skal du også opgive cpr. nr., navn og adr.


Skoleprojekt i Rumænien
Vi har en vision om: "At give børn i Rumænien en god begyndelse til et bedre liv".
Vi tror, at hjælp over længere periode, er en af de bedste former for nødhjælp. 
Vi mener, at uddannelse er en af de vigtigste måder, hvorpå vi kan hjælpe børn og unge i Rumænien.
Læs mere
Projekt for universitetsstuderende
Projektet retter sig mod unge, fra fattige familier, der har været i DDMs Skoleprojekt. Flere og flere af de unge ønsker at studere på universitet. For mange familier, er det en stor og uoverskuelig økonomisk udfordring.
Det er vigtigt, at der skabes mulighed for at disse unge, fra fattige familier, skal kunne tage en længerevarende uddannelse, så de ressourcer der findes her, bliver udnyttet til bedste både for det rumænske samfund og den enkelte unge.
Læs mere
Børnearbejde
Hver uge samler vi mange børn og unge i vores børneklubber i Sanduleni, Poduri og Onesti. I Cont, Albele og Cauiti samler vi børnene mere spontant.
Det er fra disse klubber, vi hvert år sender ca. 60 børn på lejr, holder julefester for, og laver sommerevents med forskellige steder.
Læs mere
Menigheder
Siden 2012 har vi haft menighed i Onesti, det begyndte som husmenighed. Vi er 2 gange flyttet i nyere og bedre lokaler. I Onesti er der en god og levende menighed, der favner bredt både socialt, menneskeligt og åndeligt.
Vi arbejder med på menighederne i Poduri, Albele, Sanduleni, Cont, Cauiti og evangeliserer på friluftsmøder flere andre steder.
Læs mere
Nødhjælp
Nødhjælp til fattige familier i Rumænien er en stor del af arbejdet i Rumænien. Mange, mange mennesker lever på grænsen af det man kan eksistere for. Vi hjælper med mad, tøj, medicin, sygehjælp og sygebesøg, vinteropvarmning af huse, renovering af huse og meget mere.
Læse mere
Klik her for at få dit eget GoMINIsite