Menigheder
Menighed i Onesti
I de første par år i Rumænien, arbejdede Dorthe og Cornel ud fra eksisterende menigheder i området, sideløbende begyndte de at samle mennesker i deres lejlighed i Onesti. Denne husgruppe blev i løbet af kort tid for stor til at være i deres lejlighed. Nu holdes der gudstjenester i lejede lokaler. En gang om ugen holdes der også børneklub i lokalet. Menighedsarbejdet i Onesti er i god vækst, evangeliet bliver forkyndt klart og tydeligt, og mange mennesker møder Jesus til et nyt og forvandlet liv.  Der holdes gudstjeneste hver lørdag mellem 17.00 - 20.00. Der samles ca. 25 - 40. Det er et favnende og omsorgsfuldt fællesskab, hvor fokus er på evangeliets forkyndelse, omsorg, lovsang og forbøn.
der lægges et imponerende engagement i menighedsarbejdet, naboer og venner bliver inviteret, man taler med folk på gaden, Gornel besøger mennesker i deres hjem, og altid benyttes lejligheden til, at invitere til Gudstjeneste. Igennem de sidste par år, er der kommet mange til, men der er også flere der er rejst til Vesteuropa for at finde arbejde. Det er en stor udfordring, og efterlader ind imellem nogle "huller".
Nye lokaler
I 2018 flyttede menigheden ind i nye lokaler i Onesti, de hidtidige lokaler var blevet for trange. Det er et meget velegnet lokale vi har nu, god plads og mulighed for mange nye initeritiver. Der er mellem 30 og 50 til Gudstjeneste. 
Vi undersøger p.t. om der er mulighed for at købe lokalet eller evt. finde et nyt sted at holde vores kirkelige arrangementer.


 
Klik her for at få dit eget GoMINIsite